Acne

Acne is a chapter, not the whole story; our true beauty shines beyond the temporary marks.

Een reis van zelfzorg en het omarmen van imperfecties, leidend naar hernieuwd zelfvertrouwen en een stralende huid.

Amsterdam Skin Care is gespecialiseerd in effectieve acnebehandelingen. Met deskundige kennis en geavanceerde technologieën bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk huidtype. De behandelingen omvatten lasertherapie, chemische peelings en microneedling, gericht op het verbeteren van de huidconditie en het verminderen van acne. Amsterdam Skin Care blijft een betrouwbare keuze voor diegenen die op zoek zijn naar professionele acnebehandelingen.

 

 

Acne Facial

De Acne Facial-behandeling is gericht op het effectief behandelen van acne en onzuiverheden. Met diepe reiniging, exfoliatie en speciale behandelingen om verstopte poriën te ontstoppen en ontstekingen te verminderen. We gebruiken krachtige ingrediënten en geavanceerde technologieën, Om de huid te kalmeren, te genezen en te verjongen.

€100- 50Min

Acne-Pro

De ACNE-Pro behandeling is ontwikkeld om doeltreffend acne te bestrijden en de huid te verbeteren. Met een combinatie van diepe reiniging en exfoliatie. We passen geavanceerde technologieën en krachtige producten toe om ontstekingen te verminderen, overtollig talg te reguleren en een heldere, egale teint te bevorderen.

€145- 60Min

Derma-planning

Dermaplaning is een innovatieve behandeling die de huid zachtjes exfolieert en ellushaartjes verwijdert. Het resulteert in een gladdere huidtextuur en bevordert de opname van huidverzorgingsproducten. We gebruiken een speciale scalpel om dode huidcellen en fijne haartjes voorzichtig te verwijderen waardoor de huid direct helderder, zachter en stralender wordt.

€85 – 50Min

Chemical Peeling

Chemical Peeling is een effectieve huidvernieuwingsbehandeling die onregelmatigheden aanpakt en de huidtextuur verbetert. Door het aanbrengen van een chemische oplossing worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid vernieuwd. De behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, acne, pigmentatie en zonneschade.

€165 – 50Min

Acne-nano Meso

De Acne-nano-messo behandeling combineert nanotechnologie met mesotherapie om acne effectief aan te pakken. Door het gebruik van apparatuur worden genezende serums diep in de huid geïnfiltreerd, waar ze ontstekingen verminderen. De behandeling richt zich op het verminderen van acne, het kalmeren van irritaties en het herstellen van de huidbalans. Na de sessie is de huid zichtbaar helderder en rustiger.

€165 – 60Min

Micro-needling

Micro-needling is een geavanceerde huidvernieuwingsbehandeling die kleine, gecontroleerde verwondingen aan de huid toebrengt. Door deze microscopische verwondingen wordt de natuurlijke collageen- en elastineproductie gestimuleerd, wat resulteert in een stevigere en gladdere huid. De behandeling richt zich op het verminderen van fijne lijntjes, littekens, pigmentatie, Acne en vergrote poriën.

€280 – 60Min

Afspraak inplannen

Adres schoonheidskliniek

Willem de Zwijgerlaan 99 hs
1056JH Amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

8:30 - 20:00

Zaterdag

10:00 - 20:00

Contact

+31651217394

© 2024 Amsterdam Skin Care
× Chat