Laserontharen

Neem voorgoed afscheid van ongewenste haargroei met laserontharen

De voordelen van laserontharen

Heeft u last van ongewenste haargroei, stoppels of irritaties door het scheren? We bieden professionele definitieve ontharing met de 4-wave diode ice laser technologie. Dat betekent dat je nooit meer hoeft te scheren of waxen. Onze geavanceerde machine biedt een effectieve en pijnloze oplossing voor permanente haarverwijdering. Met de precisie van de diode laser en de verkoelende werking tot maximaal -21 graden van de Ice-cooling technologie, kunt u genieten van een comfortabele behandeling zonder het risico op hyperpigmentatie. Door deze nieuwe technologie zijn er minder sessies nodig en zijn daardoor kosten lager voor onze klanten.

Waarom kiezen voor laserontharen bij Amsterdam Skin Care?

Wij hebben het allernieuwste High-Power 4-Wave Diode Ice laserapparaat.

Sneller van je haren af dan andere laser varianten en daarom uiteindelijk goedkoper.

Gratis consult om een behandelplan te bespreken en onze machine te bewonderen.

Pakketvoordeel die je gemakkelijk in 3 termijnen kan betalen via onze IN3 betaalpartner.

We behandelen vrouwen en mannen (we hebben zowel een vrouwelijk en mannelijk specialist)

Prijslijst

Een pakketdeal is veel voordeliger – in 3 termijnen betalen kan via IN3.
De prijzen van de pakketdeals zijn ongeveer: 20% korting bij 6 en 28% korting bij 8 sessies. Je kunt voor elke zone een pakketdeal aanschaffen en we raden onze klanten ook altijd aan een pakket te nemen.

Onder & Bovenlip 1 sessie €45 
Kaaklijn 1 sessie €45 
Volledig Gezicht 1 sessie €90 
Nek 1 sessie €85 
Schouders 1 sessie €85 
Oksels 1 sessie €70 
Onder- OF bovenarmen 1 sessie €90 
Onder- EN bovenarmen 1 sessie €145 

Rug 1 sessie €150
Onderrug 1 sessie €120
Borst 1 sessie €110 
Buik 1 sessie €90 
Navel 1 sessie €50 
Billen 1 sessie €90 
Bikinilijn 1 sessie €70 
Brazillian 1 sessie €145 
Onder- OF bovenbenen 1 sessie €120 
Onder- EN bovenbenen 1 sessie €220 
Full body 1 sessie €450 

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Is laserontharing geschikt voor iedereen?

Diode laserontharing is geschikt alle huidtypes dus zowel de lichte als de donkere huid. Bij elke huidtype worden de juiste standen gebruikt. Alleen mensen met heel lichtblond/wit haar, wit/grijze en rossige/lichtrood haar heeft de lezer amper effect. Deze haarkleuren behandelen wij helaas niet omdat we. de kwaliteit niet kunnen waarborgen. In deze haren zit namelijk geen pigment. Twijfel je of het bij jou mogelijk is? Boek dan een gratis consult en dan kijkt onze specialist of de haren wel of niet verwijderd kunnen worden.
*P.S veel lichtblonde klanten hebben donkerblond haar op het lichaam, dit kunnen wij wel laseren.

Is laserontharing pijnlijk?
Laseren is niet pijnloos. Verdoving is echter niet nodig. De behandeling zijn meestal goed verdragen zeker door het gebruik van de Ice laser technology.
Hoe vaak moet ik laser ontharen?

De frequentie van laserontharing varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het behandelde gebied, haartype en individuele reactie op de behandeling. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig om optimale resultaten te bereiken. Gemiddeld ondergaan de meeste mensen 6 of 8 behandelingen, met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke sessie. Dit komt doordat haar groeit in cycli en laserontharing het meest effectief is wanneer het haar zich in de actieve groeifase bevindt. Door herhaalde behandelingen kunnen alle haarzakjes tijdens deze fase worden bereikt. Onderhoudssessies kunnen nodig zijn na de initiële behandelingen om eventuele nieuwe haargroei te behandelen.

Hoe werkt laserontharing precies?

Bij het gebruik van de diode laser voor het verwijderen van haar wordt een techniek genaamd selectieve fotothermolyse toegepast. Deze methode richt zich op het pigment in de haarzakjes door middel van een specifieke golflengte licht, waardoor de haargroei wordt gestopt. Het licht van de diode laser wordt gericht op de haarzakjes en verwarmt het pigment, ook bekend als melanine, in de haren. Deze verhitting veroorzaakt schade aan de haarzakjes, waardoor de groei van het haar wordt onderbroken. Belangrijk is dat de specifieke golflengte van het licht ervoor zorgt dat alleen het pigment in de haren wordt aangepakt, zonder schade toe te brengen aan de omringende huidweefsels. Dit maakt de diode laser een veilige en effectieve methode voor permanente haarverwijdering.

Laserontharen

Zijn mijn haren voor altijd verwijderd?
Met laser ontharen raken de haarzakjes permanent beschadigd en komen er dus geen haren meer terug. Wel kunnen er nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit weer nieuwe haren kunnen groeien. Dit is een natuurlijk proces, deze haartjes zouden ook spontaan ontstaan zijn in onbehandelde huid. Om het resultaat van de laser te behouden is elke 1 à 2 jaar een behandelsessie aan te raden waarbij de nieuwe haartjes worden verwijderd.

Na je behandeling

Ik heb last van huidirritatie
Hoewel we er alles aan doen de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken, kunnen er toch wat huidreacties optreden na de behandeling. Dat is niets om je zorgen over te maken. De symptomen laten juist zien dat de behandeling goed werkt.

Na de behandeling is de behandelde huid iets rood en gezwollen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. Soms zijn er kleine bultjes en/of bruine pigmentvlekjes. Ook deze verdwijnen weer vanzelf.

Mag ik in de zon na mijn behandeling?

Het is verstandig om de felle zon gedurende de eerste week te vermijden op de behandelde plekken. Wil je na een week toch in de zon gebruik dan  een goede zonnebrandcrème (factor 50) en smeer je regelmatig in. 

Mag ik onder de zonnebank na mijn behandeling?

De zonnebank dient u tot 4 weken na de behandelsessie niet te gebruiken. Na 4 weken kan je gerust weer onder de zonnebank.

Kan ik douche na mijn behandeling?

Aan te raden is om op de dag van je behandeling niet te douchen, dit omdat de huid nog gevoelig is voor warme tempraturen.

Adres schoonheidskliniek

Willem de Zwijgerlaan 99 hs
1056JH Amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

8:30 - 20:00

Zaterdag

10:00 - 20:00

Contact

+31651217394

© 2024 Amsterdam Skin Care
× Chat