Mesotherapie

Stralende huid, van binnenuit vernieuwd: Mesotherapie brengt jouw natuurlijke schoonheid naar voren.

Ontdek een vernieuwde huidtextuur en jeugdige gloed. Laat jouw natuurlijke schoonheid stralen met Mesotherapie.

Bij Amsterdam Skin Care bieden we Mesotherapie, een geavanceerde huidvernieuwingsbehandeling die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur en het herstellen van jeugdige uitstraling. Tijdens deze behandeling worden speciale cocktails van vitaminen, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur diep in de huid geïnjecteerd. Dit stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie, waardoor de huid steviger, gladder en stralender wordt.

Mesotherapie

Mesotherapie is effectief bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, pigmentvlekken en andere huidproblemen. We passen de behandeling nauwkeurig aan op de individuele behoeften van elke klant, zodat je kunt genieten van op maat gemaakte resultaten. Na een reeks Mesotherapie-sessies zal je huid er frisser, jeugdiger en gezonder uitzien, waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt. Ervaar de voordelen van Mesotherapie en ontdek een stralende huid bij Amsterdam Skin Care.

€190- 50Min

Mesotherapie (5 sessie-pakket)

Ontdek de kracht van Mesotherapie en geniet van langdurige resultaten met onze speciale pakketaanbieding. Mesotherapie is een behandeling die het beste tot zijn recht komt na meerdere sessies, waarbij de huid geleidelijk wordt verjongd en vernieuwd. Om jou te helpen optimaal te profiteren van deze revolutionaire behandeling, bieden we een pakket van 5 sessies aan met een aantrekkelijke korting.
Betalen in 3 termijnen mogeljik met IN3

€520 – 5x 50min

Afspraak inplannen

Adres schoonheidskliniek

Willem de Zwijgerlaan 99 hs
1056JH Amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

8:30 - 20:00

Zaterdag

10:00 - 20:00

Contact

+31651217394

© 2024 Amsterdam Skin Care
× Chat