Brows & Lashes

Elevate your look with brows & lashes that speak volumes.

Laat je uitstraling stralen met perfect gestylde wenkbrauwen en wimpers. Voor een oogverblindende look die spreekt zonder woorden.

Met onze wenkbrauwliftbehandeling tillen we je wenkbrauwen op voor een jeugdiger en meer open blik, zonder dat er permanente make-up nodig is. Daarnaast bieden we ook wimperlifting aan om je wimpers een prachtige krul te geven die tot wel vijf weken kan aanhouden. En om je look helemaal af te maken, kun je ervoor kiezen om je wenkbrauwen en wimpers te laten verven in een tint die perfect bij jou past.

Browlift

Brow-lifting is een behandeling die de wenkbrauwen lift en vormt voor een jeugdiger uiterlijk. Het maakt gebruik van speciale producten om de wenkbrauwhaartjes omhoog te kammen en te fixeren.

€60

Lashlift

Lash-lifting is een behandeling die de natuurlijke wimpers krult en lift voor een wijder ogende oogopslag. Het gebruikt speciale producten om de wimpers te liften en te fixeren.

€60

Browlift + color

Ontdek onze exclusieve combinatiebehandeling:browlifting en kleuring. Laat je wenkbrauwen liften voor een jeugdige uitstraling en tegelijkertijd kleuren voor een perfect gedefinieerde look die je natuurlijke schoonheid benadrukt.

€75

Lashlift + Color

Ontdek onze exclusieve combinatiebehandeling: lashlifting en kleuring. Laat je wenkbrauwen liften voor een jeugdige uitstraling en tegelijkertijd kleuren voor een perfect gedefinieerde look die je natuurlijke schoonheid benadrukt.

€75

Brow-Coloring

Brow-coloring is een behandeling waarbij de wenkbrauwen worden gekleurd om een vollere en meer gedefinieerde look te creëren. Het accentueert de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en versterkt de uitstraling van het gezicht.

€35

Afspraak inplannen

Adres schoonheidskliniek

Willem de Zwijgerlaan 99 hs
1056JH Amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

8:30 - 20:00

Zaterdag

10:00 - 20:00

Contact

+31651217394

© 2024 Amsterdam Skin Care
× Chat