Facials

Refresh. Renew. Rejuvenate. Discover the power of facials.

Gladde, stralende huid, verfijnde contouren en een tijdloze jeugdige uitstraling die blijft verrassen..

Bij Amsterdam Skin Care bieden we gezichtsbehandelingen die uitblinken in het bevorderen van een gezonde huid. Met meer dan 15 jaar ervaring leveren we deskundige zorg en op maat gemaakte oplossingen. Onze behandelingen zijn ontworpen om de huid te voeden, te herstellen en te verjongen, met resultaten die zichtbaar en duurzaam zijn. Kies voor een stralende huid en vertrouw op onze expertise bij Amsterdam Skin Care.

HydraFacial

De HydraFacial-machine biedt een revolutionaire huidverzorgingservaring, Dieptereiniging, hydratatie en verjonging met precisie en finesse. Met behulp van gepatenteerde technologieën en serums, Onthult het een stralende teint, vrij van onzuiverheden en vol vitaliteit.

€115 – 50Min

Dermabrassie

Een effectieve methode voor huidvernieuwing, Verwijdering van dode huidcellen, verbetering van textuur en teint. Met gecontroleerde mechanische exfoliatie, evordert het celvernieuwing, Onthullend een gladdere, stralende huid met verminderde onvolkomenheden.

€100 – 50Min

Basic Facial

Een basic facial behandeling, een ontspannende en effectieve routine, Reinigt diep, exfolieert en hydrateert voor een frisse uitstraling. Met zachte reinigingsproducten en massage, Worden onzuiverheden verwijderd en de huid gevoed, voor een gezonde gloed.

€85 – 50Min

ASC Skin-Reboot

De Skin Reboot-behandeling, een reset voor de huid, Combineert diepe reiniging, exfoliatie, en krachtige serums voor herstel. Met op maat gemaakte formules, Verjongt het de huid, vermindert tekenen van veroudering en laat een stralende, vernieuwde teint achter.

€220 – 70Min

Fresh-Aloevera

De Fresh Aloë Vera Facial-behandeling biedt kalmerende verlichting en hydratatie, Met natuurlijke aloë vera-extracten die de huid verzachten en verfrissen. Verrijkt met antioxidanten en voedende ingrediënten, Herstelt het de huidbalans en laat het een stralende, gehydrateerde teint achter.

€85 – 50Min

Anti-Aging

De Anti-Aging Facial richt zich op het verminderen van tekenen van veroudering, mt krachtige ingrediënten om de huid te verjongen. Diepe hydratatie en collageenstimulatie helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, Het resultaat is een stevigere en gladdere huid.

€85 – 50Min

Signature Facial

De Signature Facial-behandeling is een op maat gemaakte ervaring, afgestemd op jouw unieke huidbehoeften, Met diepe reiniging, exfoliatie, en voedende serums voor een stralende teint. We combineren expertise met hoogwaardige producten, Voor een luxueuze behandeling die de huid vernieuwt en verjongt, elke keer weer.

€160 – 80Min

Collagen Facial

De Collageen Facial is gericht op het stimuleren van collageenproductie voor een stevigere huid, Met speciale serums en behandelingen die de elasticiteit verbeteren en fijne lijntjes verminderen. Door de huid te voeden en te hydrateren, wordt de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd met als resultaat een jeugdige, vollere en gladdere huid.

€85 – 50Min

Facial For Men

De Facial voor Men is speciaal ontworpen om aan de behoeften van mannenhuid te voldoen. Met diepe reiniging, exfoliatie en hydratatie voor een verfrissende en energieke uitstraling. De behandeling richt zich op het verminderen van verstopte poriën, ingegroeide haren en huidirritatie. Met resultaten die zorgen voor een verzorgde en gezonde huid.

€85 – 50Min

Teenager Facial

De Teenager Facial is speciaal ontworpen voor de behoeften van de tienerhuid, Met diepe reiniging, exfoliatie en kalmerende behandelingen om acne en onzuiverheden te verminderen. Onze deskundige huidspecialisten richten zich op het bevorderen van een gezonde huidverzorgingsroutine voor tieners.

€85 – 50Min

Afspraak inplannen

Adres schoonheidskliniek

Willem de Zwijgerlaan 99 hs
1056JH Amsterdam

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

8:30 - 20:00

Zaterdag

10:00 - 20:00

Contact

+31651217394

© 2024 Amsterdam Skin Care
× Chat